Temple food school

Hét programma waarmee je jouw energieniveau net zo hoog krijgt als de doelen in jouw business.

Voor zelfbewuste, ambitieuze ondernemers die hun bedrijf next level willen laten groeien vanuit een energiek en gezond lichaam. Die met die energie hun klanten de aandacht willen geven die je ze wilt geven en die met hun business onbegrensde impact willen maken!

START nieuwe groep: 11 november 2019

Heb je de moed opgegeven?

Je hebt vast al van alles geprobeerd om je energieniveau en gezondheid op orde te krijgen.

Gezond eten. Meer bewegen. Meer rust pakken. Beter plannen. Suppletie. Therapeuten. Meditatie. Persoonlijke ontwikkeling.

Maar hebben deze zaken écht geholpen voor de lange termijn? Of was het tijdelijk.

Kreeg je tijdelijk een boost aan energie en gezondheid, maar viel het na een tijdje toch tegen.

Als je al van alles hebt geprobeerd, maar niks zorgt voor een definitieve oplossing, dan heb je nog niet gevonden wat écht bij jouw lichaam past.

Waar jij blij van word, waar de energie definitief van stroomt. 

Je rommelt wat aan, maar komt niet tot de kern.

Persoonlijke ontwikkeling speelt een belangrijke rol in je zelfbewuste leven… in het begin vol enthousiasme gestart met meditatie, ochtendritueel en yoga, maar op een gegeven moment had je daar de energie en motivatie ook niet meer voor. 

En werd je er eerder nóg vermoeider door, dan energieker.

Misschien ben je suppletiemoe? 

Zat van al die suppletie die je door elkaar en naast elkaar slikt(e). Zonder écht te ervaren dat het een definitieve oplossing bood.

En toen….

Trok je misschien de conclusie wel dat het erbij hoort. Die vermoeidheid. Die vage klachten. 

Dus dat het normaal was. Iedereen heeft wel eens wat.

En zo kabbel je door. In hetzelfde tempo.

 

Het vervelende is dat je met een laag energieniveau, en die vage klachten:

Niet high performance kunt presteren.

Je hoofd is niet helder, wat leidt tot concentratieproblemen en verminderde productiviteit.

Je geeft je klanten minder aandacht, energie en liefde dan je wilt, omdat je zelf nauwelijks genoeg hebt.

Veel minder voldoening voelt, want je doet minder, je stroomt minder, dus je werk (en leven daarnaast) worden minder leuk.

Door minder flow is de klantenstroom ook niet zo hoog als je zou willen….

Oftewel:

Jij en je bedrijf presteren niet zó als je daadwerkelijk wilt en zou kunnen.

Je mist hierdoor zowel zelfontwikkeling, klantenstroom en productieve bedrijfsvoering.

En dus ervaar je minder bedrijfsgroei.

Een toename van energie betekent automatisch het volgende:

Abeeldingen Vita Energiek_Tekengebied 1 kopie

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als jouw lichaam blaakt van energie en jij als eigenaar niet meer geremd wordt door vage klachten?

Een lichaam dat stroomt vol energie, een hoofd dat superscherp en helder is waarmee jij high performance productief bent?

Waarmee jij je klanten kunt helpen, zoals jij wilt. Zonder concessies. Vanuit liefde, kracht en overvloedige energie.

Wat als je met een stappenplan vanuit de kern jouw energieniveau definitief opbouwen kunt?

Een stappenplan die wél werkt, omdat het geen hapsnap quickfix oplossing biedt, maar een definitieve oplossing.

Die jou de tools geven volledig in control van jouw lichaam te zijn. Vanuit connectie mét je lichaam.

Hoe zou het zijn als je een liefdevolle stok achter de deur hebt. Onvoorwaardelijke begeleiding. Zonder kluitje in het riet. Mét liefde, aandacht en positiviteit.

Geen zoektochten meer. Geen verspilling van tijd, energie en geld aan methodes die voor jou niet werken. Geen diëten meer.

Maar met een methode die vanuit jou werkt. Die maatwerk biedt, binnen een heldere afgekaderde methode. 

Een methode die perfect past en die jou laat ontdekken, wat jouw lichaam nodig heeft, hoe je het voedt en vooral in beginsel: hoe je jouw lichaam hersteld.

"Don’t just KNOW what your body needs,

FEEL it, and all problems will disappear."

Hi, ik ben Regina Nieuwhof en vroeger was ik altijd moe, lusteloos en had last van allerlei vage klachten waar de doktoren geen raad mee wisten. Ik wilde niet zo oud worden en na een zoektocht viel het kwartje: mijn lichaam is mijn belangrijkste vervoersmiddel in deze wereld. 

Vanuit die visie ben ik het gaan verzorgen en herstellen. Mijn lichaam ondersteunt mij nu volledig in alles, vol energie, gezondheid en daadkracht.

Vanuit mijn achtergrond als Orthomoleculair Therapeut heb ik gezien dat er geen one-size-fits-all dieet bestaat voor een gezond, energiek lichaam. Gezondheid en energie is veel méér dan puur alleen de juiste voedingsstoffen.

Tijdens het behandelen, coachen en trainen van zo’n 400 mensen heb ik een methode ontwikkeld waarin ik 4 factoren ben gaan combineren: het verhogen van Kennis, Liefde voor jezelf, Intuïtie en Mindset . Deze 4 factoren zorgden voor de échte resultaten.

Als ondernemer weet ik hoe enorm belangrijk het is dat je fit bent. Sterk bent. Scherp bent. Stroomt. Want zonder overvloedige energie is ondernemen veel minder leuk én kun je jouw klanten niet de aandacht geven die ze verdienen. Je impact is kleiner.

Ik combineer mijn kennis en therapeutenervaring met een verleden als personeelsmanager in de glastuinbouw, en ik woon op een boerderij waar (biologisch in omschakeling) voedsel wordt geproduceerd, waardoor ik uit eerste hand weet hoe voedsel écht geproduceerd wordt. 

Ik wil dat ondernemers vanuit een energiek, gezond lichaam gaan ondernemen. Zodat ze wél de impact kunnen maken met hun bedrijf. Voor zichzelf. Voor hun klanten. Voor de wereld. Zonder concessies.

Dit is waarom ik de Temple Food School heb ontwikkeld.  Zonder concessies.

--Temple Food School--

Hét programma waarmee je jouw energieniveau net zo hoog krijgt als de doelen van jouw business.

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die hun energieniveau en gezondheid willen optimaliseren door het oplossen van fysieke klachten vanaf de wortel en het inzetten van de juiste zelfzorg en voeding, vanuit intuïtie en de methode K.L.I.M.

In de Temple Food School help ik zelfbewuste ondernemers dat super energieke lichaam te krijgen, waarmee ze meer bedrijfsgroei en impact kunnen creëren.

Dit doe ik via de door mij ontwikkelde methode K.L.I.M.


K.L.I.M. staat voor:

Abeeldingen Vita Energiek_Tekengebied 1

Als je voeding op deze manier benadert, reken je voor eens en altijd af met de rem op je energieniveau en gezondheid:

Kennis

...over de 7 dimensies, darmflora, hormoonhuishouding, immuunsysteem, spijsvertering, detoxificatie én voeding+gezondheid in relatie tot die items zorgt voor een basis.

Liefde voor jezelf

...je vindt jezelf zó leuk, en belangrijk, dat motivatie geen issue meer is.
Het verhogen van je eigenwaarde zorgt voor een directe verbetering van zelfzorg en helderheid.

Intuïtie

...er is maar één die echt weet wat je nodig hebt: je lichaam. Je leert signalen herkennen, ernaar luisteren en keuzes maken vanuit de behoeftes van je lichaam.
Dwars door alle voedingswijzes en voortschrijdend onderzoek over gezondheid heen.

Mindset

...een sterke mindset, met een ego onder controle, zorgt ervoor dat alle andere factoren niet worden afgezwakt. Hierdoor verval je niet in oude patronen en boost je je lichaam tot herstel.
Met een sterke mindset kun je jouw lichaam, leven en business aansturen.

Door deze 4 factoren in te zetten bij het oplossen van jouw klachten én het bepalen van
de juiste zelfzorg en voeding, die jouw Temple nodig heeft zorg je definitief voor een gezond en energiek lichaam dat je volledig ondersteunt in jouw business.

Hoe ziet het programma eruit?

In 16 weken gaan we het energieniveau in jouw lichaam herstellen waarmee jij high performance kunt gaan presteren en van daaruit je bedrijf kunt laten groeien, zonder fysieke rem.

Tijdens het gestructureerd doorlopen van een 8-stappenplan verwijderen we fysieke klachten vanaf de wortel en bepaal je vanuit intuïtie en verbinding met je lichaam welke voeding en zelfzorg bij jóuw lichaam passen. 

Zodat jij in balans komt mét je lichaam en de energie krachtig stromen kan in zowel lichaam, als leven en business.  

Je lichaam herstelt zichzelf gedurende het proces, jij ontdekt hoe je dit proces volledig vanuit overgave kunt laten plaatsvinden.

De Temple Food School bestaat uit:

De Boerderij:

De online trainingsomgeving waarin je via de K.L.I.M. methode de stappen doorloopt.

Het is een logisch opgebouwd programma met praktische oefeningen, werkboeken en to-the-point video’s. 

In 8 modules + 1 bonusmodule ontdek je precies wat je nodig hebt om jouw energieniveau en gezondheid te herstellen en voortaan optimaal te houden.

De Veldexcursie:

Een LIVE dag waarin we een deep dive doen rondom lichaamswijsheid. Vol energie ga je weer terug naar huis. Door de inhoud van de dag en natuurlijk een heerlijke lunch.

De Boerin AKA Regina 😉

Als mentor begeleid ik jou door jouw proces. Ik haal het beste in je naar boven en sta aan je zijde bij het doorbreken van plafonds en blokkades.

Tijdens 8 groepscalls met maximaal 4 deelnemers gaan we de diepte in en krijgt elke deelnemer via een hot seat uitgebreid de tijd vragen te stellen en te sparren met mij.

De Keukentafel

Een community met slechts de ondernemers uit jouw groep, waar je dagelijkse vragen kunt stellen aan mij, elkaar kunt supporten en contacten op kunt doen. Er zitten maximaal 7 ondernemers in de groep. De community is buiten Facebook om, in een professionele tool.

De Boerderij bestaat uit 8 modules:

1. Blueprint maken

Je wordt je bewust van het fenomeen ‘je lichaam is de tempel van je ziel’. Je brengt in kaart hoe jouw tempel er in de huidige situatie uit ziet en hoe jouw droomtempel er uitziet. Acceptatie en loslaten zijn thema’s die voorbij komen.

2. Dimensies

Elke situatie, elke fysieke klacht, elke levensles gaat door verschillende niveaus heen. Alles is energie, ook jouw lichaam. Begrijpen hoe dit werkt geeft verheldering in waarom jouw lichaam ziekte en vermoeidheid creëert. Je ontdekt hoe de puzzel van jouw lichaam eruit ziet. Hoe de dimensies jouw gezondheid bepalen. Een heldere afkadering van deze processen biedt enorme helderheid en inzichten.

3. Fysieke werking lichaam

We gaan dieper in op celwerking, hormonen, neurotransmitters, spijsvertering, detoxificatie, immuunsysteem en voeding in relatie tot deze systemen. Je ontdekt waar jij direct stappen kunt zetten om de fysieke processen in je lichaam te ondersteunen. Zonder bakstenen geen huis. Zonder de juiste bouwstoffen geen tempel.

4. Lichaamswijsheid

Jouw lichaam weet veel eerder wat er nodig is, dan jouw hoofd. Je lichaam geeft dan ook constant signalen. Je leert wat deze signalen betekenen en wat je kunt doen om naar de behoeftes van je lichaam te luisteren. Tijdens de LIVE dag gaan we met oefeningen en meditatie aan de slag om jou weer volledig in contact te brengen met de intuïtieve wijsheid van je lichaam.

5. Onkruid wieden

Nu jouw gereedschapskoffer gevuld is met tools ga je een niveau dieper. Je sleutelt aan eigenwaarde en mindset waarmee je de laatste wortels van jouw fysieke klachten verwijderd. Thema’s als emotie-eten zijn voortaan verleden tijd. Je pakt door en geeft je lichaam volledige vrijheid om de klacht tot op de wortel op te lossen. 

6. Fysieke tekorten

Als alle voorwaarden juist zijn voor gezondheid en energiestroom, kan het zijn dat er puur fysiek nog restantklachten overblijven. Bijvoorbeeld vitaminen- of mineralentekorten, een verstoorde darmflora, of een verstopte allergie. In deze fase ga je ontdekken hoe je deze restklachten kunt herstellen. 

7. Resonerende voeding

Welke voeding is voor jóu geschikt? Welke fysieke voeding, dagelijkse activiteiten, bewegingsvorm heb jij nodig om je lichaam energiek en gezond te houden? Verbinden en vertrouwen op je intuïtie staan in deze module centraal. 

8. Temple Food patroon bepalen

Als kers op de taart gaan we kijken naar hoe jouw Temple Food patroon er voortaan uit moet zien.

Met heldere frameworks en oefeningen bepaal je systematisch jouw ideale voedings- en balanspatroon. 

Ook stel je een balansplan samen: jouw patroon naast fysieke voeding, met balancerende activiteiten die jouw lichaam volledig ondersteunen in de bezigheden in jouw business en leven naast je bedrijf.

Bonusmodule: voeding in de praktijk

Een heel praktische module waarin ik je op weg help rondom 3 items:

 • Voeding plannen, zodat je niet meer achter de feiten aan loopt.
 • Boodschappen doen, slimme tips en adressen om hier zo min mogelijk tijd mee kwijt te zijn.
 • Koken, met no-nonsense recepten en uitleg opnieuw ontdekken hoe je zélf in een handomdraai goede voeding op tafel zet.

 

Wat je krijgt:

Online training met 8 modules

Elke 2 weken een nieuwe module.
Plus een bonusmodule.

8 groepscalls voor support

Elke 2 weken een groepscall met max. 4 deelnemers waarin je in een veilige setting door Regina gecoacht wordt.

LIVE dag met heerlijke biologische lunch

Een dag boordevol oefeningen, inzichten en volop energie met gelijkgestemden.

Community voor extra support

Dagelijkse support op al je vragen, zowel binnen de groep als één-op-één aan Regina te stellen.
Je staat er van a tot z niet alleen voor. De community is in een professionele tool, met alleen jouw groep, en een privé kanaal met mij.

Samen in gesprek of dit programma een match is met jouw persoonlijke behoeftes?

Dit vinden klanten van mijn werkwijze:

69169853_647660815643924_7377778294311092224_n
IMG_E5476
WhatsApp Image 2019-05-30 at 14.52.36
Kirsten
68722563_641187556291250_414032235994284032_n
WhatsApp Image 2019-05-30 at 14.52.37
Regina nieuwhof

Veelgestelde vragen:

 • Ik heb al zoveel geprobeerd op het gebied van gezondheid, hoe weet ik dat jouw programma nu wél gaat werken?

Dat begrijp ik goed, je twijfel hierin. In een gesprek voorafgaand aan het programma gaan we de diepte in rondom jouw fysieke problemen. Als ik denk dat ik je helpen kan bied ik je het programma aan. Indien ik denk dat ik niet de juiste persoon ben zal ik dat eerlijk aan je vermelden.

 • Is dit een speciale voedingswijze die ik leer?

Nee. Het is mijn missie dat jij zélf ontdekt wat voor jou werkt. Het programma én mijn begeleiding zijn de kaders waarin je uitvindt welke voeding voor jou werkt en juist is. Want als jij de antwoorden uit jezelf haalt, hoef je daarna nooit meer een andere leefstijl of dieet te proberen. Je weet namelijk voor altijd wat voor je werkt. En vooral ook: wat niet voor je werkt.

 • Ik ben geen ondernemer, maar vind je programma wel heel interessant, kan ik meedoen?

Dit hangt van een aantal factoren af en is zeker mogelijk. Vraag een gesprek met me aan, dan kunnen we het verder bespreken.

 • Kost het volgen van de Temple Food School veel tijd?

Met het volgen van de modules ben je circa 2-4 uur per week bezig. Dit is geheel afhankelijk van de uitdagingen waar jij mee loopt en hoe gemakkelijk de oefeningen je afgaan. Elke 2 weken komt een module vrij, je kunt deze volgen wanneer het jou uit komt. De groepscalls staan op een vast tijdstip gepland, en een opname hiervan komt in de online leeromgeving beschikbaar. Zo ben je flexibel in je planning.

 • Hoe ziet de live dag eruit? Is deze verplicht?

Niks is verplicht, maar om alles uit het programma te halen is het natuurlijk sterk aanbevolen naar de live dag te komen. We gaan deze dag de diepte in rondom het thema lichaamswijsheid. De dag start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tussendoor is er een heerlijke biologische lunch en gelegenheid voor contact met elkaar.

 • Hoe groot zijn de groepen?

Een groep bestaat uit maximaal 7 ondernemers. Ik heb hiervoor gekozen, zodat er voldoende vertrouwen en een veilig gevoel kan ontstaan in de community. Er zijn 2 mogelijkheden voor de 2-wekelijkse groepscall, met een maximum van 4 per call. Daarnaast is er op deze manier voldoende aandacht voor iedereen.

 • Kan ik ook volledig één-op-één door jou begeleid worden?

Ja. Er is een mogelijkheid tot VIP begeleiding. Indien je hier interesse in hebt, geef dit aan in het kennismakingsgesprek en dan bespreken we de mogelijkheden.

 • Ik weet al veel van voeding af, kan dit programma een aanvulling zijn?

De Temple Food School gaat over gezondheid op alle niveaus in je lichaam. Het is zeker niet alleen een voedingsprogramma. Het gaat juist ook over gezondheid op andere gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel. Waardoor zorg je dat je stressniveau laag blijft, ondersteunend aan een gezond lichaam? Door de intensieve persoonlijke begeleiding is er veel aandacht voor persoonlijke thema’s die spelen en jouw onbewust uitputten. Het begrijpen van de dimensies is hier een belangrijke en versnellende sleutel in. Zowel op gezondheidsgebied, als op persoonlijk ontwikkelingsgebied.

 • Ik ben HSP, heb je daar ervaring mee?

Sterker nog, ik ben dankbaar dat ik zelf ook HSP ben. Zeker nu ik heb ontdekt hoe ik dit kan inzetten als gave, zonder dat het me uitput. In het programma komt dit thema uiteraard ook aan de orde.

Wil jij weten of dit programma in jóuw situatie de oplossing biedt?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan, waarin ik dit samen met jou kan bepalen.

Je kunt dan ook al je resterende vragen stellen.

Als je vandaag hetzelfde doet als gister, voel je je morgen hetzelfde.

Als je besluit te wachten totdat het vanzelf over gaat, voel je je volgend jaar hetzelfde.

Kies vandaag voor groei en verandering van koers.

Je klanten en de wereld hebben je nodig.

Liefs, Regina

Download
E-book K.L.I.M.-methode

Vraag mijn gratis E-book aan waarmee je inzicht krijgt in de stappen die je kunt nemen voor meer energie, bedrijfsgroei en impact.

Je ontvangt tevens toffe mails die jouw energieniveau, gezondheid én business next level helpen te gaan!

Geen spam, houden wij ook niet van. Uitschrijven kan altijd met gemak.