Detoxbegeleiding

Door een diepe reiniging van je lichaam word je totaal gereset.

Een detoxkuur is een geweldige manier om een nieuwe leefstijl mee te starten, een reset, waarmee je de bloedsuikerspiegel in korte tijd stabiliseert en in 1,5 week tijd een enorme energieverhoging en opgeruimd gevoel ervaart. 

De effecten van een kuur zijn zeer uiteenlopend, maar altijd groots en transformerend!

Meer energie, verbeterde spijsvertering, opgeruimd hoofd, helderheid, vrolijk zijn, beter met stress kunnen omgaan en een algemene verhoogde vitaliteit zijn enkele dingen die je kunt merken.

De kuur is zeer compleet, goede begeleiding van a-z vind ik erg belangrijk, want detoxen kan een negatief effect hebben indien er geen goede begeleiding is.

Ik heb een aanvullende opleiding gevolgd in het begeleiden van een detoxkuur en heb in de laatste 3 jaar meer dan 60 detoxkuren begeleid.

Na een detoxkuur ervaar je helderheid, energiestijging en darmen die veel beter functioneren.

Velen hebben tijdens een kuur de neiging het huis op te ruimen, de tuin aan te pakken en in andere facetten van het leven op te ruimen. Een detoxkuur gaat heel diep en werkt op alle niveaus!
Regina Nieuwhof voedingsdeskundige

“Soms kom je de juiste mensen op het juiste moment tegen daar is Regina er een van!! Bedankt!” geschreven door Myranda

Zo ziet de detoxkuur eruit

Opbouw detoxkuur

Voorbereiding (3 dagen voeding afbouwen)
Hoofdkuur (5-7 dagen mild of streng, of iets daar tussenin vasten)
Opbouwperiode (3-4 dagen rustig opbouwen naar een goed voedingspatroon

Plan 4-5 dagen vrij

Het is verstandig 4-5 dagen vrij te plannen van (drukke) bezigheden, zoals werk. Tijdens deze dagen voel je je niet heel lekker en is het voor het effect het beste rust te nemen. Dit is vaak goed te plannen rondom een weekend. Daarna krijg je een energieboost en kun je gereinigd de wereld aan!

Super persoonlijk samengesteld

Afhankelijk van jouw constitutie en behoeftes bepalen we samen hoe de kuur eruit ziet. Of je streng of mild gaat kuren en welke voedingsmiddelen we extra toevoegen voor een therapeutisch effect. Ook stemmen we een specifiek supplementenpakket af ter ondersteuning van de ontgiftingsorganen. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt rondom de kuur.

Compleet suppletie- en materialenpakket

Je ontvangt een compleet pakket met materialen en alle benodigde suppletie van sublieme kwaliteit (incl. probiotica voor na de kuur). Alles om jouw detox super effectief te maken. Dit pakket heeft een waarde van €85,-. Je wordt compleet ontzorgd in deze aanvullende benodigdheden.

Uitgebreide documentatie

Je ontvangt bij je pakket de documentatie die ik heb opgesteld op basis van wat we bespreken tijdens jouw intake. Hierin worden alle stappen uitgelegd. Verder ontvang je uitleg over de aanvullende activiteiten en suppletie. Dit maakt het geheel heel overzichtelijk. Tijdens het uitleggesprek lopen we alle stappen door.

Volledige begeleiding

Gedurende de gehele kuur kun je rekenen op mijn steun en begeleiding. Je krijgt een intake, en voor de start van de kuur een uitleggesprek. Tijdens de kuur hebben we een check-up en bespreken we hoe het gaat. Zo nodig passen we de kuur aan.

Online of offline

Je bent welkom in mijn praktijk in Hoorn of we spreken online af via Skype of Zoom. Je ontvangt dan ook opnames van onze gesprekken.

Regina Nieuwhof voedingsdeskundige

Dankzij de detoxkuur die ik bij Regina heb gevolgd heb ik weer energie en zin om dingen aan te pakken”  geschreven door Elly

De investering

√ Intakegesprek, uitleggesprek, check-up met een waarde van €250,-

√ Persoonlijk samengestelde documentatie met een waarde van €150,-

√ Compleet suppletie- en materialenpakket thuisbezorgd met een waarde van €85,- 

√ Mijn volledige toewijding en aandacht, je mag tussen de contactmomenten door vragen stellen en coaching vragen zoveel je wilt met een onbeschrijfelijke waarde. 

Aanmelden:

€ 247,-

Indien je in 2 termijn wilt betalen, neem dan even contact op.

Regina Nieuwhof voedingsdeskundige

Waarom deze laagdrempelige prijs?

Ik vind dat je een detoxkuur altijd (zeker de eerste keer) onder begeleiding moet doen. 

Zelf aanrommelen geeft mindere resultaten of zelfs schade. In deze video leg ik dat uit.

Wat anderen merkten tijdens en na de detoxkuur

Om mijn lijf helemaal op te schonen en een nieuwe start te kunnen maken heb ik onder uitstekende begeleiding van Regina een detoxkuur gedaan. Als ik ergens tegen aan liep tijdens de kuur of vragen had kon ik ten alle tijden met Regina contact opnemen en nam ze de tijd om alle vragen te beantwoorden zodat ik weer verder kon.  

En nu naar de detoxkuur voel ik me echt beter en ga ik door met ontdekken wat eten nu echt met me doet en wat goed is voor mijn lijf en wat minder.

Regina bezit zoveel kennis over wat voeding met ons doet, en weet dit op een enthousiaste manier over te brengen en zo dat je er ook meteen mee aan de slag kan.

Soms kom je de juiste mensen op het juiste moment tegen, daar is Regina er één van!! Bedankt!”

 geschreven door Myranda

“Ik heb bij Regina de detox kuur gedaan met sap en soep. Ik vond het erg spannend om zo anders te eten. Maar het viel me alles mee. Mijn grote behoefte naar suiker is weg en nu nog steeds.

Ik merk nu wat bepaalde voedingsmiddelen voor me doen. Zo kwam ik er achter dat ik toch wel reageer op koemelk.

Na de kuur voel ik me energieker en ga ik bewuster om met voeding.

De begeleiding van Regina is super ! Erg fijn en vertrouwd. Ik kon alles vragen en bespreken. Ik heb een hoop van je geleerd Regina bedankt!!!”

geschreven door Dorien

Ik raad het iedereen aan die ook wel een detoxkuur kan gebruiken om naar jou te gaan. Bedankt voor al je mentale steun, ik voel me heerlijk ‘opgefrist’!

geschreven door Bernadette

“Toen ik er klaar voor was heeft zij mij begeleidt tijdens een detoxkuur. Ik vond het geen eitje maar dankzij de (bijna) 24/7 ondersteuning van Regina heb ik het volgehouden en voelde ik mij daarna als herboren (en 5 kg lichter 🙂). Ik heb veel van haar geleerd over het effect van voeding op je lichaam waardoor ik nu als vanzelf gezondere keuzes maak. Bovendien is zij een warme en fijne persoonlijkheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Een aanrader!”

geschreven door Susan

“Ik heb bij Vita Energiek een detoxkuur gedaan, vooral uit nieuwsgierigheid om eens te ervaren wat dat met je doet. Ik kan je een kuur en vooral de begeleiding van Regina van harte aanbevelen! Na de kuur voelde ik me letterlijk en figuurlijk opgeruimd en vooral erg energiek. Ik ga dit zeker periodiek herhalen.

Over de begeleiding: Regina luistert goed naar je wensen en weet die te vertalen in een traject wat bij jou als persoon en constitutie past. Dat doet ze met veel professionaliteit en betrokkenheid. Ze blijft ook tijdens de kuur bereikbaar voor vragen of ondersteuning. Dit heb ik als zeer plezierig ervaren.”

geschreven door Anoniem

Ga ook voor een life-changing detoxkuur!

Aanmelden:

€ 247,-