De 7 waardevolle lessen die ik heb meegenomen
van het seminar in Los Angeles!

Een lichaam dat niet optimaal werkt? Dan heb je nog inside work to do! Je lichaam is een reflectie van hoe je je van binnen voelt. Kies je ervoor je anders te voelen, dan past je lichaam zich daar op aan.

2 weken geleden was ik op een seminar in Los Angeles van Jesse Elder. Een paar dagen retreat en het versterken en laten groeien van mijn eigen mindset!

Onder de video een samenvatting van 7 lessen!

Ik deel graag 7 super waardevolle lessen die ik meenam naar huis:

1. Mijn eigen frequentie is verzuiverd, versterkten nog meer self-authorized.

Leven vanuit je eigen frequentie is leven in hoge energie. Hoge energie voelt onwijs fijn en krachtig en trekt zo ontzettend veel meer moois aan! Ik sta op een volkomen nieuw level en van daaruit kan ik alleen maar zeggen: Wauw!

2. Verbinden met gelijkgestemden is prioriteit.

Hoe sterk je ook in je eigen zone staat, een omgeving die lager in energie is (lees: roddelen, mopperen etc.) trekt je onbewust naar beneden. Omring je dus vaker met mensen op jouw frequentie zodat je je vaker als een vis in het water voelt!

3. De wereld, mogelijkheden en avonturen zijn oneindig.

We zijn geneigd onze eigen wereld klein te houden. Onze vaste routines, keuzes en wat we hebben geleerd dat normaal is. Maar is zoveel meer mogelijk. De meest onmogelijke dromen kun jij bereiken. Als je er maar voor kiest en je oogkleppen af durft te zetten. Ja, maar? Dat is het eerste dat je jezelf mag afleren šŸ¤—. De wereld is fun, time to play!

4. Blinde vlekken ontstaan door patronen.

Neem eens een andere route naar je place to be. Fiets eens een onbekende straat in. Eet eens op een compleet andere tijd dan gewend. Het vergroot je blik en daardoor ook je mogelijkheden en ideƫen.

5. Aanraking is een 1e levensbehoefte.

Een knuffel vol liefde en vooral zonder oncomfortabelheid is enorm helend en bekrachtigend. Geef vaak liefde, zonder iets terug te verwachten. Hoe dan ook komt het via een weg bij jou. Er is niks fijners dan de stroom van liefde actiever te laten stromen. Jij kunt dat starten door vaker iemand een oprechte knuffel te geven of je dankbaarheid te tonen/uit te spreken.

6. Leiderschap over je zelf pakken gaat verder dan je gedrag aanpassen.

Wie ben jij? Wie wil jij zijn? Wat is je stijl, uitstraling, goede gedrag, minder goede gedrag dat wel goed voelt? Wat zijn je eigenschappen? Van binnenuit naar buiten jezelf creƫeren, met bewustzijn en liefde voor jezelf steeds sterker gaan staan. Vanuit daar volgt compleet ander gedrag.

7. Los ā€˜moeilijkeā€™ situaties op door je eigen energie daaromheen te verhogen.

Schiet niet in weerstand rondom bepaalde mensen, wees 100% jezelf en loop eens lachend en vol goede energie bij ze binnen. Kijk hoe ze anders zullen reageren. Hierover vind je nog een extra video in deze groep: hoe je de drukke decembermaand leuk maakt!

Ik heb ook gevoeld dat ik een ander product toe voegen wil aan mijn aanbod. Voor degenen die willen leren hoe ze zich meer kunnen verbinden met lichaam, zichzelf, leven en business. En van daaruit een gezondere, energiekere, mooiere en high level realiteit willen creƫeren!

Het programma heet Temple Connection, duurt 8 weken en is vanaf 2020 te volgen. Stay tuned via het downloaden van mijn E-book hier rechts.

Liefs, Regina

In 4 stappen meer energie, bedrijfsgroei en impact

Download gratis mijn E-book
[leestijd 10 minuten]
Gratis E-book

Download
E-book K.L.I.M.-methode

Vraag mijn gratis E-book aan waarmee je inzicht krijgt in de stappen die je kunt nemen voor meer energie, bedrijfsgroei en impact.

Je ontvangt tevens toffe mails die jouw energieniveau, gezondheid Ć©n business next level helpen te gaan!

Geen spam, houden wij ook niet van. Uitschrijven kan altijd met gemak.